Home Lifestyle Trendet e bikinit për këtë verë sipas VIP-ve shqiptar që kanë “pushtuar” rrjetet sociale
Trendet e bikinit për këtë verë sipas VIP-ve shqiptar që kanë “pushtuar” rrjetet sociale
0

Trendet e bikinit për këtë verë sipas VIP-ve shqiptar që kanë “pushtuar” rrjetet sociale

0
0

Tashmë jemi në fillim të sezonit turistik dhe nëse nuk keni blerë akoma rrobat e plazhit ne po ju japim disa sugjerime duke u frymëzuar nga vajzat e showbizzit në Shqipëri.

Vera e 2019-s sjell një sërë trendesh të reja dhe mund të themi që të gjitha ju bëjnë të dukeni shumë seksi.

View this post on Instagram

🦁

A post shared by LUANA (@luanavjollca) on

Link: https://www.instagram.com/p/BzDXoiCHokp/

View this post on Instagram

🐻 Xena

A post shared by Kejvina Kthella (@kejvina_kthella) on

Link: https://www.instagram.com/p/BzC-PEmCPg2/

View this post on Instagram

I A M I M M O R T A L ,REMEMBER 💨 #unicorn

A post shared by K I N G M T (@morenataraku) on

Link: https://www.instagram.com/p/BzDLm4OlckQ/

Link: https://www.instagram.com/p/Bx2OQxvhjCE/

View this post on Instagram

La Pojanella 🧜🏼‍♀️ 📸 @dalina.buzi

A post shared by Megi Pojani © (@megipojani) on

Link: https://www.instagram.com/p/By-wbNmhAa9/

View this post on Instagram

ɕαɾίɓɓεαη ɡίɾʆ 🌴

A post shared by Samanta Karavella (@samantaofficial) on

Link: https://www.instagram.com/p/BxevCtIJG2W/

View this post on Instagram

🌊

A post shared by Fjolla Morina (@fjolla.morina) on

Link: https://www.instagram.com/p/By0UcYupho2/

View this post on Instagram

I know you know that I know

A post shared by Aferdita Dreshaj Kindl (@aferditadreshaj) on

Link: https://www.instagram.com/p/BxsdkM9FKEH/

View this post on Instagram

Vitamin Sea 🌊💊

A post shared by A N X H E L I N A (@anxhelina) on

Link: https://www.instagram.com/p/By-q4ReHOQt/

View this post on Instagram

ᑭEᒪIGᖇOᔕᗩ

A post shared by ᴢᴀɪᴍɪɴᴀ ᴠᴀsᴊᴀʀɪ (@zaimina_vasjari) on

Link: https://www.instagram.com/p/Bx4ov7yns8H/

Link: https://www.instagram.com/p/ByF1w0Lh88M/

View this post on Instagram

Sunday 🍡

A post shared by AURELA HOXHA (@hoxha_aurela) on

Link: https://www.instagram.com/p/Byxz6qYh39d/

Link: https://www.instagram.com/p/ByveNkaBwxo/

View this post on Instagram

Morning routines

A post shared by TUNA (@tunasejdi) on

Link: https://www.instagram.com/p/By993wSFgcM/

View this post on Instagram

#sunshine

A post shared by Xhesika Berberi (@xhesikaberberi) on

Link: https://www.instagram.com/p/ByiYIDXgive/

View this post on Instagram

Hooponopono❤️

A post shared by Tayna (@tayna) on

Link: https://www.instagram.com/p/BvBZSHRAmvf/

Link: https://www.instagram.com/p/BzDbJFdnrVF/

Link: https://www.instagram.com/p/BzFcGR3hK01/

Burim i fotos: https://www.instagram.com/p/By-wbNmhAa9/ https://www.instagram.com/p/BzDXoiCHokp/

https://www.instagram.com/p/By-wbNmhAa9/