Home ShowBiz A i bën jeta e luksit të lumtur njerëzit e pasur? Përgjigjia e Amit nuk duhet humbur
A i bën jeta e luksit të lumtur njerëzit e pasur? Përgjigjia e Amit nuk duhet humbur
0

A i bën jeta e luksit të lumtur njerëzit e pasur? Përgjigjia e Amit nuk duhet humbur

0
0

Amarda Toska daljet publike i ka të rralla por mjafton një intervistë e shkurtër me ndjekësit që të gjithë të kthejnë sytë drejt saj.

Së fundmi miqtë  virtual kanë qenë kurioz të dinë më shumë rreth jetës së sa të luksit.

Pyetjet që morën vëmendjen e Amardës kanë marrë disa përgjigjie interesante nga ana e biznesmenes.

Jeta e luksit që ke atë bën të lumtur?

Si fillim e dashur e sigurt se lumturia nuk vjen nga luksi por vjen së brendshmi dhe pastaj shfqet dhe jashtë. Nuk mendoj se unë bëj një jetë luksi por jetën që bëj e pëlqej shumë dhe mendoj se e kam të merituar dhe kam punuar’.

A kanë probleme njerëzit e pasur si ju, apo çd gjë shkon vaj?

Kjo jeta vaj në fakt është jeta e Instagramit që unë pak fare e besoj. Njerëzit e pasur që kanë vënë pasuri janë ata që kanë rrezikuar dhe punuar më shumë dhe bravo iu qoftë që bëjnë atë jetë që bëjnë.

Linku: https://www.instagram.com/stories/amardatoska/2933058614466037167/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/amardatoska/

tags: