Home Lifestyle Arsyet pse njerëzit bëjnë thashetheme
Arsyet pse njerëzit bëjnë thashetheme
0

Arsyet pse njerëzit bëjnë thashetheme

0
0

1 Për të fituar favore:

Disa njerëz bëjnë thashetheme për të marrë favore nga të tjerët. Kur bëni thashetheme për dikë dhe personi që dëgjon thashethemet tuaja ndihet i lumtur ose i impresionuar për thelbin, ai/ajo mund t’ju japë disa para, t’ju nxjerrë jashtë ose ndoshta t’ju japë ushqim ose rroba.

2 Të prishësh emrin e dikujt:

E sheh dikë që ndihmon dikë. Në vend që të falënderoni Zotin për një grua apo burrë kaq të mirë. Përkundrazi, filloni t’ia prishni emrin personit me thashetheme.

3 Xhelozia dhe zilia:

Ju shikoni dikë që po përparon, në vend që ju të luteni për tuajin, përkundrazi filloni të ndiheni xheloz, duke ju bërë të përgojoni atë person. Po përgojon dikë që ia ka dalë në jetë, në vend që ti të mendosh se si mund të bëhesh i dobishëm për veten, je i zënë me thashetheme.

4 Zemërimi:

Dikush ju ka provokuar, ju për të qetësuar veten, përkundrazi filloni ta përgojoni atë person. Ju filloni t’u tregoni njerëzve se sa i vrazhdë është personi.

5 Të ndiheni superiorë dhe më mirë:

Njerëzit që bëjnë thashetheme për t’u ndjerë superiorë dhe më mirë, janë njerëz që nuk ndihen mirë me veten. Ata ndiejnë nëse përgojojnë dikë negativisht, se kjo do t’i ndihmojë të ndihen më mirë.

Linku: https://ng.opera.news/ng/en/sex-relationship/e01534b678a8c206457d1340b6b84f65

Burimi i fotos:pexele.com