Home Lifestyle Jeni kuroizë? Ja çfarë kuptimi kanë disa nga ëndrrat më të zakonta që shohim
Jeni kuroizë? Ja çfarë kuptimi kanë disa nga ëndrrat më të zakonta që shohim
0

Jeni kuroizë? Ja çfarë kuptimi kanë disa nga ëndrrat më të zakonta që shohim

0
0

Ëndrrat se jeni duke rënë

Ëndrrat se jeni duke rënë nga lartësi të mëdha janë shumë të zakonshme.

Sipas shumë interpretimeve të njohura të ëndrrave dhe të paktën një studimi, nëse ëndrroni se jeni duke rënë, është shenjë se diçka në jetën tuaj nuk po shkon mirë.

Kjo mund të sugjerojë që ju duhet të rimendoni një zgjedhje, për shembull, ose të konsideroni një drejtim të ri në disa fushën e jetës tuaj.

Ëndrrat se jeni të zhveshur në publik

A keni pasur ndonjëherë një nga ato ëndrrat e sikletshme ku shfaqeni në shkollë ose në zyrë me kostumin tuaj të ditëlindjes?

Mos u shqetësoni. Të ëndërrosh së jesh lakuriq mund të tregojë se ndihesh si i rremë ose se ke frikë të zbulosh papërsosmëritë dhe mangësitë tuaja

Ëndrrat se janë duke u ndjekur

Ëndrra se dikush i njohur ose i panjohur është duke u ndjekur mund të jenë veçanërisht të tmerrshme.

Interpretuesit e ëndrrave shpesh sugjerojnë që ëndrra të tilla nënkuptojnë se po përpiqeni të shmangni diçka në jetën tuaj të përditshme.

Ëndrrat se jeni duke humbur dhëmbët

Kjo ëndërr mund të nënkuptojë se jeni të shqetësuar për pamjen tuaj fizike.

Mund të tregojë gjithashtu se jeni të shqetësuar për aftësinë tuaj për të komunikuar, ose se jeni të shqetësuar se mund të keni thënë diçka të turpshme.

Ëndrrat rreth vdekjes

Vdekja është një tjetër temë e zakonshme e ëndrrave dhe ajo që mund të jetë veçanërisht shqetësuese.

Ëndërrimtarët ndonjëherë ëndërrojnë për vdekjen e një personi të dashur apo edhe për të vdekur vetë.

Interpretimet popullore të ëndrrave sugjerojnë që ëndrrat e tilla pasqyrojnë ankthin për ndryshimin ose frikën nga e panjohura.

Ëndrrat për marrjen e një testi

Studimet kanë gjetur gjithashtu se ëndrrat për marrjen e testit janë të zakonshme marrja e një provimi në ëndrrën tuaj mund të zbulojë një frikë themelore nga dështimi.

Ëndrrat se janë duke u tradhëtuar

Të ëndërrosh që bashkëshorti ose partneri juaj romantik po ju tradhton me dikë tjetër mund të jetë tepër shqetësuese.

Në disa raste, njerëzit madje fillojnë të pyesin nëse ëndrra mund të jetë vërtet e vërtetë. Të ëndërrosh që partneri yt është i pabesë do të thotë se mund të ndodhë? Apo se tashmë po ndodh?

Linku: https://www.verywellmind.com/understanding-your-dreams-2795935

Burimi i fotos: pexels.com