Home ShowBiz Johnny Depp në romancë me avokaten e tij
Johnny Depp në romancë me avokaten e tij
0

Johnny Depp në romancë me avokaten e tij

0
0

Johnny Depp po takohet me një nga avokatet e tij, Joelle Rich.

“Ata janë duke u takuar, por nuk ka diçka serioze”, thotë burimi.

Rich është një avokate londinez, e cila ishte në ekipin ligjor e 59-vjeçarit Depp gjatë çështjes së tij për shpifje kundër “The Sun”, të cilën ai e humbi në nëntor 2020. Ai paditi gazetën, e cila e quajti atë një “dhunues grash”, por gjykata e la në fuqi pretendimet e gazetës si “thelbësisht të vërteta” dhe ish-gruaja e tij Amber Heard dëshmoi për të mbështetur pretendimet.

Rich nuk ishte në ekipin ligjor të Depp këtë herë. Ajo bëri disa paraqitje në gjykatë për të treguar mbështetje. Rich u fotografua me Depp jashtë gjykatës më 3 maj, dhe ajo u fotografua duke përqafuar avokaten e Depp, Camille Vasquez brenda sallës së gjyqit më 16 maj.

Ka pasur spekulime për jetën romantike të Depp-it që nga rasti i shumë-publikuar i shpifjes në Virginia në fillim të këtij viti.

Përpara disa kohësh kudo në rrjetet sociale qarkulloi një thashethem se avokatja Vasquez po dilte me Depp, të cilin ajo e mohoi dhe e quajti “seksiste” në një intervistë me PEOPLE.

Linku: https://uk.news.yahoo.com/johnny-depp-dating-lawyer-joelle-152105184.html

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/johnnydepp/