Home ShowBiz Kanye West i kërkon falje Kim Kardashian për çdo stres që i ka shkaktuar
Kanye West i kërkon falje Kim Kardashian për çdo stres që i ka shkaktuar
0

Kanye West i kërkon falje Kim Kardashian për çdo stres që i ka shkaktuar

0
0

Kanye West i kërkon falje Kim Kardashian për çdo stres që i ka shkaktuar mes përpjekjeve për bashkë-prindërim

West kërkon falje mbi shpërthimet e tij në internet ndaj ish-bashkëshortes Kim Kardashian.

“Është nëna e fëmijëve të mi dhe kërkoj falje për çdo stres që i kam shkaktuar, edhe në zhgënjimin tim, sepse Zoti më thërret të jem më i fortë”, i tha West.

“Por gjithashtu, askush tjetër nuk duhet të shkaktojë stres. Unë kam nevojë që ky person të jetë më pak i stresuar dhe në rastin më të mirë me mendje të shëndoshë dhe sa më të qetë që të jetë në gjendje t’i rrisë fëmijët mirë.”

Linku: https://people.com/parents/kanye-west-apologizes-for-stress-i-have-caused/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/

 

tags: