Home ShowBiz ‘Këta sy nuk gënjejnë kurrë’, Elita ia bën akoma më të ëmbël përvjetorin Gjikos
‘Këta sy nuk gënjejnë kurrë’, Elita ia bën akoma më të ëmbël përvjetorin Gjikos
0

‘Këta sy nuk gënjejnë kurrë’, Elita ia bën akoma më të ëmbël përvjetorin Gjikos

0
0

Elita dhe Gjiko sot festojnë një nga datat më të rëndësishme të jetës së tyre.

Nëpërmjet disa fotove të veçanta Elita ia uron kështu përvjetorin e martesës Gjikos.

‘Je i vetmi që dua të mërzisë gjithë jetën. Dua të ecim përdore kur të jemi 80 vjeç dhe të themi: Ia dolëm. Këta sy, i dashur nuk gënjejnë kurrë!’

Kujtojmë se ky vit ka qenë super sfidues si për Elitën dhe Gjikon. Shkak i momenteve të vështira janë bërë akuzat ndaj Gjikos për shfrytëzimin e një të miture. Reeperi k ahedhrv poshtë gjithçka duke e ndjekur rastin në mënyrë ligjore.

Linku: https://www.instagram.com/elita.rudi/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/elita.rudi

tags: