Home Lifestyle Burrat apo gratë, ja kush e vuajnë më shumë ndarjen
Burrat apo gratë, ja kush e vuajnë më shumë ndarjen
0

Burrat apo gratë, ja kush e vuajnë më shumë ndarjen

0
0

Një studim i ri ka zbuluar se burrat priren të përjetojnë më shumë dhimbje emocionale sesa gratë ndarjen.

Një ekip psikologësh i udhëhequr nga studiues të Universitetit të Lankasterit, kreu analizën e parë të të dhënave.

Ekipi analizoi karakteristikat demografike dhe psikologjike të mbi 200.000 njerëzve që shkruan mbi problemet e tyre në një forum anonim në internet.

Nga të dhënat dolën modele të papritura më parë, duke përfshirë dallimet kryesore gjinore.

Burrat sipas studimit ishin ato që e vuanin më shum ndarjen. Ata madje diskutonin me me shumë dhimbje ndarjen se femrat e palët e tjera.

Linku: https://www.ravishly.com/sex-love?page=6

Burimi i fotos:unsplash.com