Home Lifestyle Disa fakte që çdo femër duhet të dijë për vibratorët
Disa fakte që çdo femër duhet të dijë për vibratorët
0

Disa fakte që çdo femër duhet të dijë për vibratorët

0
0

 

 1. Vibratori i parë u shpik për të trajtuar depresionin dhe ankthin.
 2. Vibratori modern OG ishte një masazhues shpine.
 3. Viba e Lepurit mori formën e saj të lezetshme për shkak të një çështjeje ligjore.
 4. Ndryshe nga peniset, vibratorët ofrojnë orgazma të besueshme.
 5. Gratë e martuara kanë dy herë më shumë gjasa të përdorin një vibrator.
 6. Vibratorët nuk janë vetëm për masturbim, por edhe argëtim.
 7. Përdorimi i shumtë i një vibratori mund ta mpijë vaginën tuaj.
 8. Përdorimi i vibratorit lidhet me një shëndet më të mirë seksual.
 9. Është e mundur të testoni një vibrator në publik.
 10. Përbërja e një vibratori ka shumë rëndësi për aktivitetin tuaj.
 11. Është vërtet e vështirë të riciklosh një vibrator.

Linku: https://www.health.com/condition/sexual-health/vibrator-facts

Burimi i fotos: freepik.com