Home ShowBiz Miku i tyre i nxjerr zbuluar, Evi Reçi dhe Kledi bashkë në jetë dhe biznes
Miku i tyre i nxjerr zbuluar, Evi Reçi dhe Kledi bashkë në jetë dhe biznes
0

Miku i tyre i nxjerr zbuluar, Evi Reçi dhe Kledi bashkë në jetë dhe biznes

0
0

Evi Reçi dhe Kledi Hysa prej kohësh fliten se janë në një lidhje dashurie.

Dyshja kanë preferuar të mos konfirmojnë asgjë pavarësisht lajmeve.

Evi dhe Kledi janë partner jo vetëm në jetë por edhe në biznes.

Stilisti Ardi Asllani i ka nxjerrë pa dashje zbuluar.

Evi i ka dërguar Asllanit disa çorape nga linja më e fundit e Kledit shoqëruar edhe me këtë pusullë.

‘Faleminderit për gjithçka do më mungojnë bisedat tona por do të ritakohemi. Shpresoj çorapet të të pëlqejnë”, shkruan Evi në pusullën e saj.

Linku: https://www.instagram.com/stories/ardiasllani/2933633426689751834/

Urimi i fotos: https://www.instagram.com/evireci/

https://www.instagram.com/kledi/

tags: