Home Lifestyle Shenja domethënëse që tregojnë se jeni duke shkuar drejt divorcit
Shenja domethënëse që tregojnë se jeni duke shkuar drejt divorcit
0

Shenja domethënëse që tregojnë se jeni duke shkuar drejt divorcit

0
0

Ju vetëm kërkoni të grindeni

Mënyra se si grindeni kur nuk jeni dakord është një e dhënë domethënëse se jeni afër divorcit.

Kur konflikti bëhet më shumë rreth caktimit të fajit, fajësimit dhe dëshirës për të “fituar”, theksi zhvendoset nga lidhja në pushtet. Kjo është një shenjë paralajmëruese.

Dëshironi të acaroni partnerin tuaj gjatë gjithë kohës

Ju e dini se jeni duke luajtur ruletë divorci kur e gjeni veten duke parë vazhdimisht se sa larg mund ta shtyni martesën tuaj përpara se ajo të shpërbëhet.

Është e mundur që ju dëshironi të ndaheni me bashkëshortin tuaj në mënyrë të pandërgjegjshme, por hezitoni të veproni.

Ju maskoni se kush jeni në të vërtetë

Një marrëdhënie përmbushëse është e pamundur nëse keni frikë se do të refuzoheni nëse bashkëshorti juaj sheh “të gjithë” atë që jeni.

Tregon mungesë respekti në këndvështrimin tuaj kur vazhdimisht duhet të filtroni veten ose t’i mbani të fshehura besimet tuaja nga bashkëshorti juaj.

Fillimisht vijnë fëmijët, më pas puna, më pas miqtë etj

Të gjithë këta faktorë të jashtëm mund të jenë të dobishëm për një martesë.

Dhe sigurisht, do të ketë raste kur faktorë të tjerë – si një nënë e sëmurë ose nevoja për t’u përqendruar te fëmija juaj – mund të kërkojnë vëmendjen tuaj të plotë.

Por kur një aktivitet mbizotërojnë, duke i lënë pak hapësirë partnerit për t’i kushtuar kohë dhe vëmendje marrëdhënies, mund të ketë një ndikim negativ në lidhjen tuaj.

Linku: https://www.pinkvilla.com/lifestyle/relationships/4-indicators-that-you-and-your-spouse-are-headed-for-divorce-1191782

Burimi i fotos: pexels.com