Home Tag "Bleona merr një vendim befasues"

Lamtumirë! Bleona merr një vendim befasues

0
Ajo është hiperaktive në rrjetet sociale, duke shpërndarë video dhe foto nga aktiviteti i saj i përditshëm. Vetë këngëtarja këtë hiperaktivitet e ka quajtur toksikues, në njëfarë mënyre. Në lidhje me këtë, ditët e fundit Bleona duket se ka marrë një vendim të rëndësishëm, ndërsa ndodhet me pushime në Tajlandë. Në postimin e fundit, ajo […]