Home Tag "sresinn"

Si të evitoni stresin që merrni nga puna

0
Filloni kujdesin në shtëpi. Sigurohuni që të flini gjumë mjaftueshëm. Hulumtimet sugjerojnë se është mirë të shmangni ekranet leximin e materialeve që ndikojnë emocionalisht apo ushtrime fizike para shtratit, por të gjithë janë të ndryshëm dhe nëse keni nevojë për televizor që të bini në gjumë, kjo është mirë për sa kohë që nuk ju […]