Home ShowBiz Valtoni bën dhurata të veçanta
Valtoni bën dhurata të veçanta
0

Valtoni bën dhurata të veçanta

359
0

Valton Krasniqi di të bëjë dhurata të veçanta. Ai ka postuar një status në facebook në të cilin shkruante: “Dhuratat më të mëdhaja që mund t`i bësh dikujt janë: Koha jote, vëmendja dhe sinqeriteti”. I konsiderojmë vërtet me fat njerëzit që i ndodhen pranë dhe fansat e tij. Në kohërat e materializmit që jetojmë, është e vështirë të marrim të tilla dhurata. Shpresojmë që Valtoni të mos jetë i vetmi!

Më poshtë është edhe statusi i tij në facebook, të cilin e ka bashkëshoqëruar me një foto.

https://www.facebook.com/valtonmusic/photos/a.163738333765217.37599.163727053766345/685253581613687/?type=3&theater