Home Lifestyle

Lifestyle

4 zakone të jetës moderne që po iu shkatërrojnë gjumin tuaj

0
Shumica prej nesh thotë se duam të ndjehemi të relaksuar pas një nate të qetë gjumi. Sidoqoftë, rrallë ndalemi për të menduar pse ndjehemi gjithmonë të lodhur kur zgjohemi. ‘Në thelb, ju bëni zgjedhjet tuaja, dhe pastaj zgjedhjet tuaja ju bëjnë.” Më poshtë keni një koleksion të zakoneve që po sabotojnë cilësinë e gjumit tuaj. […]

Pozicionet e preferuara në shtrat për secilën shenjë

0
Mashkulli dash Një njeri i zjarrtë dhe pasionant, dhe kur bëhesh gati për seks, nuk mendon shumë për pozicionin. Ndoshta as vet nuk e dini, por një nga pozicionet tuaja të preferuara është pozicioni i antilopës, partnerja në gjunjë dhe ti i kapur pas saj. Femra dash Jeni një grua që adhuroni të komandoni, madje […]

Këto veprime intime i bëjnë meshkujt të lënë kokën pas partneres

0
Biseda e ndyrë: Biseda e ndyrë është një lojë seksi që përfshin fraza seksuale dhe sensuale për ta çmendur partnerin tuaj. Ju mund ta përmirësoni përvojën tuaj seksuale duke ndarë fantazitë dhe dëshirat tuaja më të thella dhe të çmendura me partnerin tuaj, për të cilin mund ta ngarkoni atë. Bëhu i pari që zhvishet: […]

Gabimet që nuk duhet ti neglizhoni gjatë depilimit në shtëpi

0
Nëse depiloheni nga një profesionist, nuk ka shumë për t’u shqetësuar, por ndërsa depiloni në shtëpi duhet të jeni pak më të kujdesshëm. Më poshtë do të gjeni një listë të gabimeve të zakonshme që bëjmë gjatë depilimit në shtëpi dhe si mund t’i shmangni ato. Mos përgatitja e lëkurës. Përgatitja e lëkurës tuaj është […]