Home Business / Technology

Business / Technology

Shpërndanë informacion të rremë, YouTube fshin kanalin e rëndësishëm

0
Shpikësit e lëvizjes anësore të mendimtarëve kanë humbur një kanal të rëndësishëm të  shpërndarjes në YouTube. Kompania fshiu kanalin pasi mori një paralajmërim më 26 maj të  2021 në 3:29 pasdite. Diapazoni i Michael Ballweg në të ardhmen do të kufizohet kryesisht në fazat e demonstrimit. Youtube sot ka fshirë kanalin e “mendimit anësor 711” […]

6 mënyra si bizneset mund të kontribojnë në mbrojtjen e mjedisit

0
Mos përdorni letrën Një nga mënyrat më të thjeshta për të përmirësuar ndikimin e kompanisë suaj në mjedis është mospërdorimi i letrës. Procesin kryeni virrtualisht pa qenë nevoja për printim. Kufizoni udhëtimet me makinë Konsumi i karburantit fosil është një nga shkelësit më të këqij kur bëhet fjalë për qëndrueshmërinë e mjedisit. Sa më shumë […]

Iu ka mbërthyer teknologjia, ja disa truke si ta shmangni

0
Teknologjia sa vjen dhe po na rrëmben një pjesë të konsiderueshme nga jeta jonë. Sado që mundohemi shpeh nuk ia dalim ti qëndrojmë larg. Këto truke të thjeshta me siguri do t’iu bëjnë ta evitoni sadopak përdorimin e saj. Zgjidhni të keni aktivitet jashtë shtëpisë. Kur të jeni në shtëpi, bëjeni një rregull që nuk […]

Ekspertët vënë alarmin, “Fundi i universit mund të vijë në çdo moment”

0
Fundi i universit mund të ndodhë në çdo çast, madje edhe në këto momente që flasim. Të paktën kështu pretendon astrofizikantja Katie Mack nga universiteti i North Caroline. Në një intervistë për një revistë shkencore, Mack shpjegoi se ky variant është mbështetur nga rezultatet e fundit të studimit të fizikës së grimcave lidhur me të […]