Home Travel Nga Arizona, në Itali
Nga Arizona, në Itali
0

Nga Arizona, në Itali

0
0

• Grand Canyon, Arizona
Një nga mënyrat më të mira për të parë Grand Canyon është duke qëndruar në buzë të kanioneve që të falin pamje mahnitësë. Shumë prej vizitorëve kalojnë të paktën një natë në lumin Colorado i cili ka vende fantastike.

• Venice, Italy
Qyteti magjik i Venecias në Itali, i përbërë nga gondola e famshme dhe me numrin e madh të turistëve paraqet pamjet spektakolare të arkitekturës Veneciane.
• Indio, California
Ç’do pranverë, mbahet një festival arti i quajtur Coachella Valley Music. Në këtë festival numri i vizitorëve është shumë i madh.
• Milpa Alta, Mexico
Ky vend njihet si qyteti i dashurisë për ushqimin. Ç’do vit, ata servirin më shumë se 700 lloje gatimesh.
• Serengeti National Park, Tanzania
Një vend i mbushur me xhirafa është Tanzania. Është vendi më i madh dhe më i vizituar në botë.
• Yellow River, China
Gjendet në veri të Kinës. E njohur si lumi i nënës në Kinë e cila ka një pamje marramendëse.

Burimi: http://www.nationalgeographic.com/travel/photography/weeks-best-travel-photos/float-through-arizona-rivers-and-italian-canals/

Burimi i fotos kryesore: © Unsplash  https://www.pexels.com/photo/grand-canyon-70258/