Home Aktualitet Inva Mula e ftuar speciale në Beograd – Interpreton rolin e Mimit në “La Boheme”
Inva Mula e ftuar speciale në Beograd – Interpreton rolin e Mimit në “La Boheme”
0

Inva Mula e ftuar speciale në Beograd – Interpreton rolin e Mimit në “La Boheme”

0
0

Inva Mula vazhdon të korrë suksese në çdo moment dhe të arrijë gjëra që deri para pak kohësh do të mendoheshin si të pamundura.
Ajo është e ftuar speciale në Teatrin e Beogradit për të interpretuar rolin e Mimit në “La Boheme”. Në fakt Inva shënon artisten e dytë që ngjitet në një skenë të Beogradit, pas 70 vitesh, që nga interpretimi i fundit i Tefta Tashko Koços.

Ajo që mbetet për të thënë është suksese dhe mirënjohje për këta artistë që na bëjnë krenar!

Burimi: http://www.gazeta-shqip.com/lajme/2016/05/12/inva-mula-do-te-kendoje-la-boheme-ne-beograd/

Burimi i fotos: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=484754155039030&set=pb.100005133483385.-2207520000.1491493515.&type=3&theater