Home Lifestyle Mësoni të fshehtën – Pse stjuardesat mbajnë duart pas kurrizit kur presin pasagjerët
Mësoni të fshehtën – Pse stjuardesat mbajnë duart pas kurrizit kur presin pasagjerët
0

Mësoni të fshehtën – Pse stjuardesat mbajnë duart pas kurrizit kur presin pasagjerët

0
0

Nëse keni udhëtuar me avionë do të keni vënë re që të gjitha stjuardesat që janë në pritje të pasagjerëve para nisjes kanë një mënyrë qëndrimi njësoj pra për të gjithë linjat ajrore pa përjashtim.
Dëshironi të mësoni se çfarë qëndron pas kësaj forme të të qëndruarit?
Ato qëndrojnë në atë mënyrë pasi prapa vetes së tyre mbajnë një makineri të vogël dhe për çdo pasagjer që futet brenda në avion ato e shtypin dhe automatikisht në sistem për çdo shtypje që bëhet, shtohet numri i pasagjerëve.
Kjo bëhet në mënyrë që në fund para se dera e avionit të mbyllet dhe të bëhet numërimi final i pasagjerëve, stjuardesat e kanë më të lehtë të konfirmojnë numrin pas këtij sistemi.

 

Burimi: https://brightside.me/wonder-curiosities/why-the-cabin-crew-keep-their-arms-behind-their-backs-when-greeting-passengers-218555/

Burimi i fotos: By Kristoferb at English Wikipedia, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=10783508