Home ShowBiz Ilda Bejleri sqaron marrëdhënien me futbollistin
Ilda Bejleri sqaron marrëdhënien me futbollistin
0

Ilda Bejleri sqaron marrëdhënien me futbollistin

0
0

Disa kohë më parë u diskutua gazetarja sportive Ilda Beljeri dhe futbollisti Bekim Balaj rreth një historie dashurie. Ilda ka qenë e ftuar te Rudina dhe aty ka sqaruar edhe marrëdhënien me Balaj. Ajo ka treguar se bashkë kanë një miqësi të mirë dhe se kanë dalë për festa, por shumë miqësisht. Ilda ka rrëfyer se shpesh flasin për të dhe miqtë e saj. Nuk është e thënë, sipas saj, që një gazetare sportive të lidhet domosdoshmërisht më një sportist. Ajo momentalisht është vetëm dhe nuk e mohon që në të ardhmen mund të jetë bashkëshortja e një sportisti, por kësaj asnjëherë nuk i dihet.

Intervista e saj:

Link: https://youtu.be/rjrhAmnFnMw?t=16m11s