Home Travel Destinacionet më të mira për të udhëtuar në Mars
Destinacionet më të mira për të udhëtuar në Mars
0

Destinacionet më të mira për të udhëtuar në Mars

0
0

Marsi është muaji kur i ftohti fillon të zbehet, ne fillojmë të veshim rroba më të holla dhe fillon të ngrohet ditë pas dite koha.
Nëse ju keni filluar të bëni plane për udhëtimin tuaj në muajt e verës duhet të mendoheni mirë nëse dëshironi që të pushoni në kohën kur të gjitha destinacionet janë të tejmbushura me pushues.
Në vend të kësaj ju mund të kërkoni një destinacion që do të ishte ideali në këtë kohë të ngrohtë dhe akoma të populluar nga pushuesit.
Për të zbuluar më shumë se kush janë destinacionet më perfekte që mund të vizitojmë në muajin Mars hidhini një sy sygjerimeve të mëposhtme:

1) Hangzhou, China

2) Douro Valley, Portugal

3) Tanzania

4) Washington, D.C.

5) Sydney, Australia

6) Reykjavik, Iceland

7) Buenos Aires, Argentina

8) Playa del Carmen, Mexico

9) Andalusia, Spain

10) Scottsdale, Arizona

Burimi i lajmit: http://www.travelandleisure.com/slideshows/best-places-travel-march/

Burimi i fotos kryesore: © Svetlana Shemetiuk  https://www.pexels.com/photo/portugal-cityscape-azores-vila-franco-do-campo-121079/