Home Lifestyle Dhuratat perfekte për ata që sapo janë diplomuar
Dhuratat perfekte për ata që sapo janë diplomuar
0

Dhuratat perfekte për ata që sapo janë diplomuar

0
0

Kjo është periudha më e rëndësishme për studentët, ajo e diplomimit. Ata po përmbushin një nga synimet më të mëdha në jetët e tyre dhe padiskutim që kjo gjë duhet të festohet.

Objektivi është që ti dhurojmë disa gjëra të vlefshme për këtë arsye në mënyrë që ta bëjnë dhe t’ja lehtësojnë jetën në vazhdim.

Më poshtë po ju rendisim disa prej dhuratave më të vlefshme për të cilën ata kanë nevojë pas këtij hapi:

  • Një anëtarësim në Amazon Prime
  • Një libër gatimesh i besuar
  • Një kartë dhuratë të platformës blu
  • Librat që duhet të lexojnë të gjithë të rinjtë
  • Një kartë dhurimi nga Brooklinen
  • Shishe vere të personalizuar
  • Një kornizë për vendosjen e diplomës
  • Një tablet
  • Një projektues monogram
  • Një orë të bukur

Burimi i lajmit: http://www.businessinsider.com/best-college-graduation-gifts-2017-5/#a-monogrammed-planner-14

Burimi i fotos kryesore: © Pixabay  https://www.pexels.com/photo/accomplishment-ceremony-education-graduation-267885/