Home Travel Një pushim dhuratë?! Ju ndihmojmë me listën e destinacioneve që do gëzonin çdo kënd
Një pushim dhuratë?! Ju ndihmojmë me listën e destinacioneve që do gëzonin çdo kënd
0

Një pushim dhuratë?! Ju ndihmojmë me listën e destinacioneve që do gëzonin çdo kënd

0
0

Surprizojini të dashurit tuaj për një eksperiencë të paharrueshme këtë vit. Mund t`i bëni dhurata materiale, si sende të ndryshme, por asgjë nuk krahasohet me pushimet.

Gëzimi i kohës me miqtë dhe familjen është periudha më e mirë. Kështu që bëjini të dashurit tuaj dhuratën më të mirë të mundshme: një pushim. Nuk jeni të sigurtë se ku të shkoni? Mund ta nisni nga akullnajat në Islandë për të pirë verë në Sonoma. Ne ju kemi kujtuar disa nga mundësitë më të mira nga e gjithë bota për t’ju dhënë juve dhe familjes tuaj përvojën e jetës.

Zbuloni kush janë këto destinacione:

Morocco

1

Burimi i fotos:  © Wahid  https://www.pexels.com/photo/waterfalls-falls-morocco-ouzoud-104610/ 

Croatia

2

Burimi i fotos: © Pixabay  https://www.pexels.com/photo/flowers-outside-building-during-day-time-164431/ 

   Canada

3

Burimi i fotos: © Onur Kurtic  https://www.pexels.com/photo/brown-white-and-gray-building-205377/

   Australia

4

Burimi i fotos: © Unsplash  https://www.pexels.com/photo/architecture-australia-beach-blue-water-25275/ 

    Italy

5

Burimi i fotos: ©  Pixabay  https://www.pexels.com/photo/amalfi-amalfi-coast-architecture-beach-373575/ 

India

6

Burimi i fotos:  © Unsplash  https://www.pexels.com/photo/food-vacation-boats-lunch-6549/  

 San Francisco

7

Burimi i fotos: ©  Unsplash  https://www.pexels.com/photo/san-francisco-bridge-wood-bridge-bench-28184/

Spain

8

Burimi i fotos: © Johannes Weiner  https://www.pexels.com/photo/ocean-spain-mallorca-63508/ 

Burimi i lajmit: http://www.travelandleisure.com/gift-guides/best-holiday-vacations#nicaragua

Burimi i fotos kryesore: © Unsplash  https://www.pexels.com/photo/relaxing-on-a-brown-knitted-hammock-198696/