Home Aktualitet Të shfrenuar në shpenzime. Jeta luksoze e fëmijëve të pasur shqiptarë
Të shfrenuar në shpenzime. Jeta luksoze e fëmijëve të pasur shqiptarë
0

Të shfrenuar në shpenzime. Jeta luksoze e fëmijëve të pasur shqiptarë

0
0

Paratë me thasë, femra, makina dhe shtëpi luksoze. Gjithcka fotografuar për t’u postuar në rrjetet sociale. Jeta luksoze e fëmijëve të pasanikëve shqiptarë vijon të tërheqë vëmendjen e mediave. Daily Mail në një artikull, që e shoqëron me fotot e postuara në rrjetet sociale nga fëmijët e pasanikëve shqiptarë, shkruan “Vaska të mbushura me para, supermakinat e tyre dhe tigra që mbahen si kafshë shtëpiake. Tani fëmijët e pasur të Shqipërisë duan të tregojnë me mburrje stilin e tyre tepër luksoz të jetës në Instagram”.

47F292FB00000578-5250813-image-a-14_1515513076335

47F2931B00000578-5250813-image-a-19_1515513159576

47F2933A00000578-5250813-image-a-7_1515512894001

47F2933E00000578-5250813-A_watch_nearly_the_size_of_this_man_s_fist_is_surrounded_by_thou-a-18_1515760585467

47F2934A00000578-5250813-image-a-8_1515512895891

47F2937A00000578-5250813-image-a-18_1515513154674

47F2930400000578-5250813-This_person_isn_t_at_all_humble_when_it_comes_to_his_wealth_stac-a-19_1515760585846

47F2931200000578-5250813-image-a-5_1515512495622

47F2932400000578-5250813-image-a-4_1515512493413

 

47F2933000000578-5250813-image-a-13_1515513071157

47F2934300000578-5250813-Because_who_needs_coffee_cup_holders_anyway_This_person_has_fill-a-17_1515760585449

47F2935800000578-5250813-This_person_is_clearly_very_proud_of_their_material_display_fann-a-15_1515760585430

47F2936400000578-5250813-image-a-3_1515512471533

47F2937200000578-5250813-image-a-9_1515512901358

47F2937600000578-5250813-image-a-1_1515512460234

Burimi i lajmit fotove dhe videos: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5250813/The-Rich-Kids-Albania-lavish-lifestyles.html?ito=embedded