Home ShowBiz Ja çfarë dhurate ka marrë Vesa Luma në prag të Shën Valentinit
Ja çfarë dhurate ka marrë Vesa Luma në prag të Shën Valentinit
0

Ja çfarë dhurate ka marrë Vesa Luma në prag të Shën Valentinit

0
0

Tashmë dita e të dashuruarëve është afruar dhe dhuratat që tani kanë nisur të shpërndahen sa andej e këndej.

Edhe për Vesa Lumën nuk ka se si të mungojë një një gjë e tillë. Asaj i është bërë një dhuratë e hershme për Shën Valentin, por që për Vesën ka qenë një gjë shumë e bukur.

Asaj i është dhuruar një krem për fytyrë, krem ky të cilin ajo e pëlqen shumë. Të ketë menduar Big Basta edhe për lëkurën e saj apo kjo do jetë një dhuratë jo e ardhur prej tij?!

vesa lumma

Burimi i fotos kryesore: https://www.instagram.com/p/Bb5B8lsjBpO/?taken-by=vesaluma