Home ShowBiz Alba konfirmon “nuk është e fejuar“ me Albi Nakon – Po komentet pse i bllokoi ne foton me unazë
Alba konfirmon “nuk është e fejuar“ me Albi Nakon – Po komentet pse i bllokoi ne foton me unazë
0

Alba konfirmon “nuk është e fejuar“ me Albi Nakon – Po komentet pse i bllokoi ne foton me unazë

0
0

Prezantuesja e motit Alba Hoxha është diskutuar shpesh kohët e fundit në media për një fejesë të mundshme të saj me Albi Nakon. Nuk është për tu çuditur sepse së fundmi ato janë parë nga fotot që kanë udhëtuar të dy në të njejtat vende dhe në të njëjtën kohë.

Është shumë e vështirë që të tjerët ta bësojnë që kjo ka qënë një rastësi.

Po pse Alba kur nuk fsheh asgjë i bllokoi komentet në foton që kishte gjetur unazën por që i mungonte partneri.

Alba nuk është prononcuar pse e ka bërë këtë veprim, madje ajo fillon jetën normalisht.

https://www.instagram.com/p/Bln2dbFntA8/?taken-by=albahoxha1

Link: https://www.instagram.com/p/Bln2dbFntA8/?taken-by=albahoxha1

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BlqPk7VnHiS/?taken-by=albahoxha1