Home Aktualitet Skandaloze! Në mes të ditës, si shitet droga lirisht në gjimnazet e Tiranës
Skandaloze! Në mes të ditës, si shitet droga lirisht në gjimnazet e Tiranës
0

Skandaloze! Në mes të ditës, si shitet droga lirisht në gjimnazet e Tiranës

0
0

Problemi i kosumit të lëndëve narkotike nga të rinjtë ka qenë gjithnjë një temë shqetësuese dhe emisioni “Stop” e ka rikthyer në fokus këtë çështje.

Një investigim i kryer, gazetarët kanë zbardhur skandalin se si lëndët narkotike shiten në disa nga shkollat e mesme të Tiranës në mes të ditës. Në këtë video më poshtë janë kapur disa gjimnaze në Tiranë, si “Partizani”, “Petro Nini Luarasi”, “Sinan Tafaj”, “Ibrahim Rrugova” në Kamëz e “Besnik Sykja”, në të cilat një nxënës mund të blejë lirisht një cigare hashash.

Shumë lehtë mund të dëgjoni me zë dhe video se si shiten këto drogëra, të cilat shpeshherë hidhen nga dritaret e klasave në oborr të shkollës.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=SnLJSaMy1g8&feature=player_embedded

Burimi i fotos kryesore: https://www.facebook.com/stopzyrtar/photos/rpp.1506807896280003/1799209457039844/?type=3&theater