Home ShowBiz Dhëndri përplas nusen të tokë ditën e dasmës
Dhëndri përplas nusen të tokë ditën e dasmës
0

Dhëndri përplas nusen të tokë ditën e dasmës

0
0

Ndonjëherë dasmat mund të jenë burim skenash nga më qesharaket. Rasti i mëposhtëm është shembulli më tipitk.

Të gjithë të pranishmit në një dasmë në New York janë shkrirë së qeshuri kur në momentin e prerjes së tortës, dhëndri e ka shtyrë nusen kur po i jepte ëmbëlsirën dhe ajo është rrëzuar në shesh. Kjo video është duke bërë xhiron e rrjetit dhe në të duket qartë momenti kur dhëndri ka hedhur bashkëshorten e tij, me një të shtyrë të kokës.

Nusja mbeti e shtrirë për disa sekonda, ndërsa më pas bashkëshorti i saj e ka ndihmuar që të ngrihej. Këtë “KO teknik” mund ta shihni më poshtë:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=Ce93xMEqoJ4

Burimi i fotos kryesore: https://www.youtube.com/watch?v=Ce93xMEqoJ4