Home ShowBiz Rival të vjetër, por ja e përbashkëta e madhe mes Noizyt dhe Stresit
Rival të vjetër, por ja e përbashkëta e madhe mes Noizyt dhe Stresit
0

Rival të vjetër, por ja e përbashkëta e madhe mes Noizyt dhe Stresit

0
0

Sot janë rivalë, po diferencat mes tyre thuajse janë sheshuar edhe pse nuk janë më miq si dikur.

Por, reperët shqipëtar, Noizy dhe Stresi kanë një gjë që i ka bashkuar sot.

Fjala është për emrat e tyre që janë bërë pjesë e librave shkollorë.

Në rrjetet sociale secili prej tyre kanë publikuar fotografi, ku shihet se kanë shprehur habinë dhe gëzimin në të njëjtën kohë që emrat e tyre përmenden në tekstet shkollore!

auto_trtrttr1539287996

Link: https://www.youtube.com/watch?v=SAeRcPsvxc0

Link: https://www.youtube.com/watch?v=V6m3vMXhyqk

Burimi fotos kryesore: https://www.instagram.com/p/BP-o-Y1jr3Y/?taken-by=noizy / https://www.instagram.com/stresi/