Home Lifestyle Si i lutem shqiptarët Zotit! Kjo video virale do iu bëjë krenar
Si i lutem shqiptarët Zotit! Kjo video virale do iu bëjë krenar
0

Si i lutem shqiptarët Zotit! Kjo video virale do iu bëjë krenar

0
0

Nas Daily ka treguar më parë pjesë të veçanta dhe karakteristike të Shqipërisë dhe shqiptarëve.

Por duket se ai nuk është mjaftuar me tre videot e mëparshme të bëra për shqiptarët. Këtë herë radhën e ka bashkëjetesa fetare në Shqipëri, e cila i ka bërë përshtypje dhe i ka rënë në sy Nasit.

Ai tregon se në vendin tonë lidhja mes Zotit dhe individit është diçka personale dhe që nuk ka pikën e rëndësisë se kujt besimi fetar i përket, për të qenë pjesë e shoqërisë.

Videoja është përhapur me shpejtësi dhe të shumtë kanë qenë ata që komentojnë e komplimentojnë shqiptarët për këtë liri dhe bashkëjetesë të besimit fetar.

Ky fakt sigurisht na fal kënaqësi dhe na bën krenar.

How Albania Prays..?!

This will rarely make the news but here is how Albania prays! INSTAGRAM: @NasDailyGROUP: Nas Daily Global

Posted by Nas Daily on Tuesday, October 23, 2018

Link: https://www.facebook.com/nasdaily/videos/333324813897386/UzpfSTEwMDAwMDY5MTExODQzNzoyMjQ3Nzg2MjU1MjU0Mzkw/

Burimi i fotos kryesore: https://www.facebook.com/nasdaily/videos/333324813897386/UzpfSTEwMDAwMDY5MTExODQzNzoyMjQ3Nzg2MjU1MjU0Mzkw/