Home Lifestyle Besojeni ose jo, kjo është gjyshja më seksi në botë
Besojeni ose jo, kjo është gjyshja më seksi në botë
0

Besojeni ose jo, kjo është gjyshja më seksi në botë

0
0

Gina Stewart, 47-vjeçe, është kurorëzuar nga revista ‘Maxim’ mes 100 femrave më seksi në botë.

Gina ka katër fëmijë dhe një nip. Para se të përfshihej në klasifikim, gruaja kishte marrë pjesë në një konkurs bukurie të organizuar nga vetë revista, me synim për të fituar para për të ndihmuar një shoqen e saj e cila kishte pësuar hemorragji cerebrale dhe kishte nevojë për tu rikuperuar, por nuk e fitoi.

Por gjithsesi ajo arriti të ndihmojë shoqen me anë të një fushate për mbledhje fondesh.

‘Maxim’ e ka renditur në vendin e 90-të, mes 100 femrave më seksi në botë, dhe të parën si gjyshen më seksi.

Gina është shprehur shumë e lumtur për këtë vlerësim.

Link: https://www.instagram.com/p/Bo4R5lQjCU2/?taken-by=ginastewartofficial

Link: https://www.instagram.com/p/BneFbiWDgU8/?taken-by=ginastewartofficial

Link: https://www.instagram.com/p/BnyxTD0DeNv/?taken-by=ginastewartofficial

Burimi i fotos kryesore: https://www.instagram.com/p/Bkrq5mdDdI4/?taken-by=ginastewartofficial