Home ShowBiz Gasht nuk kanë për të marrë nuse më të mirë – Qëndresa Bajrami tregon për raportin me kunatat
Gasht nuk kanë për të marrë nuse më të mirë – Qëndresa Bajrami tregon për raportin me kunatat
0

Gasht nuk kanë për të marrë nuse më të mirë – Qëndresa Bajrami tregon për raportin me kunatat

0
0

Si shumica e personave publik edhe Qëndresa ka krijuar hapsirën për të marrë pyetje apo komplimente nga ndjekësit e saj.

Ka pasur shumë reagim nga kjo gjë dhe komplimenti që spikati më shumë është kur ndjekës i thotë Qëndresës: “Gasht nuse mat bukur zor që kan me marrë, a ki kunata tash xhelozojn”

E ndërsa përgjigjën e Qëndresës nuk e kishim pritur: “Po thu a? Nuk ka xhelozi sepse edhe kunatat i kam shumë të mira dhe të bukra.”

1

Link: https://www.instagram.com/qendresa_bajrami/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BpEr9fRnxmY/