Home ShowBiz Klaudia ka ditëlindjen por na zbuloi që Eli-G qënka kaq shumë romantik
Klaudia ka ditëlindjen por na zbuloi që Eli-G qënka kaq shumë romantik
0

Klaudia ka ditëlindjen por na zbuloi që Eli-G qënka kaq shumë romantik

0
0

Sot feston ditëlindjen personi më i rëndësishëm në jetën e këngëtarit dhe themeluesit të kompanisë “Full Moon”, Klaudia.

Një status kaq shumë romantik nga Eli, na ka zbuluar që ai paska qënka një djalë kaq shumë romantik sa vetëm Klaudia ka gjetur çelsin që ai ta shpreh këtë gjë publikisht.

Ne i urojmë edhe 100 vjeçe Klaudia dhe iu sygjerojmë që të mos e humbisni rrëfimin romantik të Elit.

Link: https://www.instagram.com/p/BtwQIBMB-bM/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BtjXCs9hWcV/