Home Business / Technology Pas makinave autonome, ky shtet po përgatitet për prodhimin e anijeve pa kapiten
Pas makinave autonome, ky shtet po përgatitet për prodhimin e anijeve pa kapiten
0

Pas makinave autonome, ky shtet po përgatitet për prodhimin e anijeve pa kapiten

0
0

Pas projektimit për ndërtimin e makinave autonome të cilat shumë shpejt mund të jenë realitet, Gjermania po planifikon të aplikojë të njëjtën teknologji për lundrimin.

Në bashkëpunim me Ministrinë Gjermane të Transporteve, aktorët dhe inxhinierët e kësaj industrie po punojnë për të krijuar hapsira për testimin e këtij projekti në kanalin “Spree-Order”.

Kjo do të bëhet për të testuar navigimin automatik të mjetit lundrues dhe për tu njohur me të gjitha problematikat që mund të hasen.

Synimi i projektit, e cila është bazuar në zhvillimet më të fundit teknologjike, ka të bëjë me varka të vogla që përllogarisin rrugën e tyre dhe ngarkojnë dhe shkarkojnë kargot vetë pa një kapiten.

Link: https://www.dvz.de/rubriken/digitalisierung/detail/news/spree-oder-wasserstrasse-wird-digitales-testfeld.html

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/architecture-boats-bridge-buildings-434655/