Home Business / Technology Bisedat nuk do të jenë më si më parë, WhatsApp do të ndalojë…
Bisedat nuk do të jenë më si më parë, WhatsApp do të ndalojë…
0

Bisedat nuk do të jenë më si më parë, WhatsApp do të ndalojë…

0
0

Punonjësit e WhatsApp, po propozojnë një mjet të ri për sigurinë, siç është ajo e parandalimit të screenshoteve të bisedave.

WhatsApp po punon që shumë shpejt të dalë një ikonë e re, që nëse aktivizohet do të parandalojë përdoruesit që të bëjnë screenshots, pra nuk do të ketë të drejtë askush që t’u bëjë screenshot bisedave tuaja dhe anasjelltas.

Sipas WAbetaInfo, WhatsApp po zhvillon një proces të ri të legalizimit, i cili do të kërkojë që përdoruesit të skanojnë shenjat e gishtave të tyre para se të jenë në gjendje të hapin një bisedë WhatsApp.

Po ashtu ky përditësim do të parandalojë përdoruesit nga marrja e screenshoteve – edhe nëse ata kanë akesesuar bisedat.

Ata gjithashtu po punojnë për një përditësim i cili i pengon përdoruesit e tjerë që t’ju shtojnë automatikisht në grupe.

Link: https://www.all4women.co.za/1738699/lifestyle/gadgets/new-whatsapp-security-feature-could-block-screenshots

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/apple-iphone-app-iphone-6-46924/