Home Lifestyle Disa kombinime për të përgatitur “ujë detox”, që ju bëjnë mirë për shëndetin
Disa kombinime për të përgatitur “ujë detox”, që ju bëjnë mirë për shëndetin
0

Disa kombinime për të përgatitur “ujë detox”, që ju bëjnë mirë për shëndetin

0
0

Uji detox është shumë i rëndësishëm si për të arritur që trupi të dobësohet gjithashtu edhe për shëndetin dhe gjendjen tuaj mendore.

Ne po ju listojmë pesë kombinime efektive sesi të përgatisni ujin detoks, të cilat ju bëjnë të ndiheni më mirë:

1. Manaferra, pjeshkë dhe arrë kokosi

Kombinimi i këtyre frutave rrit pozitivitetin dhe ndryshon humorin tuaj.

2. Limon, kastravec dhe mente

Shërben më së miri për të detoksikuar lëkurën tuaj.

3. Kanellë dhe mollë

Të dy këto përbërës, kanella dhe molla, ndihmojnë metabolizmin tuaj, për të djegur sa më shumë kalori.

4. Portokalle dhe xhinxher

Të pasura me vitaminë C, portokallet janë një përforcues imunitar natyral. Xhenxheri gjithashtu ndihmon në luftimin e sëmundjeve. Është një antioksidant i mbushur me antibiotikë dhe agjentë antiinflamatorë.

5. Mango dhe xhinxher

Këto dy përbërës së bashku, mango dhe xhinxheri, lehtësojnë në mënyrë natyrale dhimbjen e kokës. Herë tjetër në vend të ujit me aspirina, mund të bëni një kombinim të tillë për të lehtësuar dhimbjen e kokës.

Link: https://blackdoctor.org/477981/5-infused-water-recipes-to-help-you-feel-better/2/

Burim i fotos: https://www.instagram.com/p/ByAcdxhiaI_/