Home Lifestyle Me vetëm 3 perbërës, si të krijoni një larës natyral për fytyrën
Me vetëm 3 perbërës, si të krijoni një larës natyral për fytyrën
0

Me vetëm 3 perbërës, si të krijoni një larës natyral për fytyrën

0
0

Shumë persona për arsye të ndryshme, financiare apo shëndetësore, zgjedhin mënyra më efektivë për t’u kujdesur ndaj lekurës.

Së fundmi, po përdoret masivisht soda e bukës, ku me një kombinim me disa përbërës të ndryshëm, krijohet një recetë për trajtimin e saj.

Blogerja Jess Kielman ka gjetur se si mund të përgatisim një larës me sodë buke pa aromë dhe që mos t’ju bezdisi, ndërkohë që do të ketë një efekt mahnitës.

Ajo që krijoi Kielman është një pastrues i butë që ruhet në një kavanoz, dhe është i thjeshtë dhe i lirë për t’u bërë. Në të vërtetë, shpjegon Kielman, “Ju duhet vetëm disa përbërës. Përziheni sodë buke, sapun dhe një lloj agrume ose vaj esencial me një sasi të vogël të ujit dhe e ruan atë në një kavanoz hermetik.” Më pas e aplikoni në fytyrën tuaj.

Link: https://www.mom4real.com/homemade-soft-scrub-recipe-cleaning-sinks-bathtubs/

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/photo-of-woman-wearing-swimsuit-1797375/