Home Aktualitet Vajza e Donald Trump i “harbon” të gjithë, shkon në mbledhje pas sutjena
Vajza e Donald Trump i “harbon” të gjithë, shkon në mbledhje pas sutjena
0

Vajza e Donald Trump i “harbon” të gjithë, shkon në mbledhje pas sutjena

0
0

Vajza e presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Ivanka Trump, ishte së fundmi në një mbledhje mbi strategjinë gjithëpërfshirëse të Administratës për Gratë, Paqen dhe Sigurinë.

Por prezenca e saj tërhoqi edhe me shumë vëmendjen për veshjen e saj në mbledhje.

Megjithëse duket shumë klasike me një fustan të bardhë, Ivanka binte në sy për shkak se fustanin e kishte veshur pa sutjena. Dhe fustani i bardhë i zbulonte pothuajse gjithçka.

ivanka1

Link: https://www.instagram.com/p/Bylm1TXnv97/

Link: https://www.instagram.com/p/Bylm1TXnv97/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/ByljZf6B2bx/