Home Lifestyle Konsumoni banane për të lindur djem
Konsumoni banane për të lindur djem
0

Konsumoni banane për të lindur djem

0
0

Çiftet e reja që duan të bëhen me fëmijë, në jo pak raste shprehin paraprakisht dëshirën për gjininë e fëmijës.

Ekspertët tashmë e kanë zgjidhjen të paktën për të patur fëmijë të seksit mashkull.

Sipas një studimi, kaliumi një produkt që gjendet në disa ushqime dhe kryesisht tek banania, rrit shanset për të patur djem, nëse konsumohet në masë, gjatë periudhës kur tentohet shtatzania.

Studimi që del në këtë përfundim ka analizuar rastin e gati 800 grave, të cilat I janë nënshtruar një diete me nivel të lartë potasiumi në periudhën kur tentonin të ngeleshin shtatzanë.

Në përfundim të studimit rezultoi se shumica e grave pjesëmarëse, lindën djem

 

Burimi i lajmit: https://theheartysoul.com/pregnant-women-who-eat-bananas-have-a-higher-chance-of-having-a-boy-study-says/

Burimi i fotos: https://images.pexels.com/photos/41957/banana-fruit-healthy-yellow-41957.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260