Home ShowBiz “Unë nuk tradhëtoj”, Rovena Dilo rrëfehet për herë të parë, ja çfarë ndodhi…
“Unë nuk tradhëtoj”, Rovena Dilo rrëfehet për herë të parë, ja çfarë ndodhi…
0

“Unë nuk tradhëtoj”, Rovena Dilo rrëfehet për herë të parë, ja çfarë ndodhi…

0
0

Këngëtarja Rovena Dilo ka qenë në fundmi në qendër të vëmendjes për shkak të marrëdhënies së saj me balerinin Eltion Merja.

Ata të dy duket se i kanë dhënë fund lidhjes së tyre gati 4 vjeçare edhe pse asnjëherë nuk e pranuar publikisht që ishin të lidhur.

Vetë këngëtarja në një intervistë gjatë spektaklit “Këndo këngën time” në “Vizion plus është ndalur tek marrëdhëniet me njerëzit si në aspektin personal ashtu edhe në atë professional.

Ajo thotë se është shumë besnike në jetë, nuk tradhëton asnjëherë dhe këtë e lidh gjithashtu edhe në aspektin professional ku sqaron se nuk i braktis asnjëherë bashkëpunëtorët e saj.

Rovena përmend gjithashtu disa emra kompozitorësh me të cilët ka bashkëpunuar ndërsa shton se nuk edhe nëse nuk i pëlqen një material mundohet që të bëjë më të mirën dhe jo të ndryshojë bashkëpunëtor.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=96jXbmlmw9M&feature=youtu.be

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/B3XbpfLHjLN/