Home Lifestyle Kujdes! Këto shenja tregojnë se trupi juaj është i mbushur me toksina
Kujdes! Këto shenja tregojnë se trupi juaj është i mbushur me toksina
0

Kujdes! Këto shenja tregojnë se trupi juaj është i mbushur me toksina

0
0

Ekspozimi ndaj toksinave në përditshmëri është i pashmangshëm.

Edhe pse nuk japin dëme të menjëhershme në organizën ato mund ti hasim kudo, madje edhe tek sapuni me të cilin lajmë duart.

Nëse trupi juaj është i tej mbushur me toksina, organizmi jep disa sinjale të cilat përcillen përmes shqetësimeve të ndryshme.

Konkretisht një tregues i nivelit të lartë të toksinave në trup janë problemet me memorien, fakti që harroni shpesh, bllokoheni dhe keni momente errësire.

Problemet me tretjen dhe dhimbja e vazhdueshme e stomakut janë gjithashtu tregues të nivelit të lartë të toksinave.

Ndjesia e vazhdueshme e lodhjes tregon se organizmi juaj është ekspozuar ndaj pesticideve dhe metaleve të ndryshme të cilat ju bëjnë të ndieni gjithmonë të përgjumur dhe të lodhur.

Kur keni nivel të lartë të toksinave në gjak, jeni shumë më të ndjeshëm ndaj aromave dhe sidomos ndaj kimikateve.

Link: https://www.bustle.com/p/7-subtle-signs-of-toxin-overload-in-your-body-12137633

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/adult-alone-anxious-black-and-white-568027/