Home Aktualitet A do të hapen shkollat në Shtator në Shqipëri?
A do të hapen shkollat në Shtator në Shqipëri?
0

A do të hapen shkollat në Shtator në Shqipëri?

0
0

Ndërkohë që e gjithë bota e ka dimrin që vjen me pikëpyetje në shumë aspekte një nga pyetjet thelbësore mbetet hapja e shkollave, si do të jetë viti shkollor këtë vit?

Mësimi online ka treguar edhe avantazhe por edhe disavantazhe në raport me pritshmëritë për nxënësit, më tej prindërit e punësuar shkollën e fëmijevë e kanë domosdoshmëri por nga ana tjetër sa e sigurtë do jetë situata me virusin, kur ne dimër ambjentet e shkollave për shkak të të ftohtit detyrimisht janë të mbyllura dhe me ngrohje.

Mbetet një enigëm e madhe e ardhmja, pesha e vendimarrjes është e rënd për këdo por virusi erdhi nga bota dhe me gjithë botën do të kemi edhe në vështirësite tona.

Deri tani nuk është dhënë asnjë njoftim zyrtar në lidhje me vitin shkollor 2020/2021.

 

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/abc-books-chalk-chalkboard-265076/