Home ShowBiz “Despacito” rrëzohet nga froni, ja kënga më e klikuar në YouTube
“Despacito” rrëzohet nga froni, ja kënga më e klikuar në YouTube
0

“Despacito” rrëzohet nga froni, ja kënga më e klikuar në YouTube

0
0

“Despacito”, është padyshim një prej këngëve që tre vite më parë u shndërrua në sensacion duke arritur një shifër rekord klikimesh dhe duke u renditur si një prej këngëve më të klikuara të të gjitha kohërave.

Por duket se kohët e fundit kjo këngë është rrëzuar nga froni dhe vendin e parë e ka rrëmbyer një tjetër material muzikor.

Nuk do ta besoni por kënga e famshme për fëmijë “Baby Shark” ka arritur të klikohet dhe dëgjohet më shumë se Despacito.

Aktualisht kjo këngë renditet në vendin e parë me 7.042 bilion views, ndërsa Despacito ka 7.038 bilion.

https://www.youtube.com/watch?v=XqZsoesa55w

Link: https://www.youtube.com/watch?v=XqZsoesa55w

Burimi i lajmit: https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-54783116

Burimi i fotos: https://unsplash.com/photos/NmGzVG5Wsg8