Home Lifestyle Arsyet pse njerëzit bëjnë seks, po ju tek cila prej tyre e gjeni veten
Arsyet pse njerëzit bëjnë seks, po ju tek cila prej tyre e gjeni veten
0

Arsyet pse njerëzit bëjnë seks, po ju tek cila prej tyre e gjeni veten

0
0

Reduktimi i stresit është një nga arsyet kryesore që amerikanët, veçanërisht burrat, thonë se bëjnë seks, thotë Richard Caroll. Rishikimi, i botuar në internet në Sexuality & Culture, tregon arsye të tjera pse njerzit kryejnë marrdhënie.

Rritja e humorit dhe lehtësimi i depresionit.

Detyrë morale për të qenë si shumica.

Për të rritur vetbesimi.

Për të përmirësuar veten.

Përjetimi i fuqisë së partnerit.

Për të perjetuar kënaqësinë e partnerit/es që ndajnë momentin.

Ndodh që bëjnë seks për të rritur xhelozinë tek partneri aktual ose ish partnerët.

Përmirësimi i reputacionit ose statusit shoqëror ndjehen me  femra apo meshkuj.

Për të pasur një kujtim të përjetshëm dashurie.

Nga nevoja për tu dashur dhe për të dashur dikë.

Kënaqësi.

Hakmarrje.

Kurioziteti seksual.

Linku: https://www.everydayhealth.com/sexual-health/have-most-satisfying-sex-possible/

Burimi i fotos:https://unsplash.com/