Home Lifestyle Ëndërroni për dashurinë tuaj të parë, ja çfarë domethënje kanë këto sinjale
Ëndërroni për dashurinë tuaj të parë, ja çfarë domethënje kanë këto sinjale
0

Ëndërroni për dashurinë tuaj të parë, ja çfarë domethënje kanë këto sinjale

0
0

Ju dëshironi që ata të pranojnë vlerën tuaj.

Dashuritë e para janë intensive, dhe nëse e juaja ka ndodhur kur keni qenë në adoleshencë, ndoshta ka qenë edhe më intensive. Nëse ndarja juaj e parë ishte një shkatërrimtare ëndërrimi për ish -in tuaj mund të jetë një përpjekje e pavetëdijshme për përmbushjen e dëshirave.

Nëse ndiheni sikur dashuria juaj e parë nuk pushoi së pranuari vlerën tuaj në një moment, atëherë mund të keni akoma dëshirën në pjesën e prapme të mendjes tuaj që ata të shohin sa larg keni arritur dhe sa keni arritur.

Po projektoni dashurinë tuaj të kaluar në dashurinë tuaj aktuale.

Nëse dashuria juaj e parë bëri diçka tepër lënduese, siç është mashtrimi, atëherë me siguri jeni të kujdesshëm apo edhe të frikësuar se burrat e tjerë do të bëjnë të njëjtën gjë me ju. Partneri juaj aktual mund të jetë tipi që nuk do t’ju tradhtonte kurrë, por sepse ish -i juaj e bëri këtë, ju në mënyrë të pandërgjegjshme po prisni që kjo të ndodhë përsëri. Nëse keni një ëndërr që ish -i juaj ju lëndon ashtu siç bëri herën e parë, ose nëse partneri juaj aktual ju lëndon në të njëjtën mënyrë siç bëri dashuria juaj e parë, atëherë ju po projektoni përvojën tuaj të së kaluarës në atë të tashmen.

Thjesht nuk mund t’i harroni.

Të ëndërrosh me pasion ose me mall për dashurinë tënde të parë mund të të trembë, por nëse mendon për këtë, nuk është aq e çmendur. Dashuria juaj e parë do të jetë gjithmonë pjesë e juaja, që do të thotë se ekziston gjithmonë mundësia që ajo të depërtojë në ëndrrat tuaja.

Njerëzit ëndërrojnë për të gjitha llojet e gjërave që kanë ndodhur në jetën e tyre, duke i jetuar apo edhe duke i rishkruar ato kujtime. Nëse keni një ëndërr që po bëni dashuri me të dashurin tuaj të parë, kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se e doni atë përsëri ose se nuk e doni partnerin tuaj aktual. Ndjenjat që keni pasur për dashurinë tuaj të parë ishin të forta dhe kjo lloj dashurie nuk zhduket përgjithmonë, pavarësisht se sa kohë ka kaluar apo sa “mbi të” jeni.

Keni ende çështje të pazgjidhura.

Dashuria juaj e parë ndoshta ju la plagë që mund të jenë ende të hapura. I dashuri juaj i parë mund të ketë dhënë një goditje serioze për vetëvlerësimin tuaj, dhe një goditje e tillë mund të dëmtojë për një kohë të gjatë. Njerëzit përpiqen të krijojnë emocionet e tyre nënndërgjegjeshëm ose komplekse në ëndrrat e tyre.

Po keni probleme në lidhjen tuaj aktuale.

Nëse aktualisht keni probleme në marrëdhënie, mendja juaj e pavetëdijshme mund të përdorë ëndërrimin për një kohë dhe vend kur ndiheshit jashtëzakonisht të lumtur ose të dashur. Kur një person është i detyruar të durojë diçka të dhimbshme ose të përpiqet, është një mekanizëm i natyrshëm përballues për të rishqyrtuar një kujtesë pozitive dhe madje edhe për ta idealizuar atë. Në këtë rast, ëndërrimi për dashurinë tuaj të parë mund të jetë mënyra e mendjes tuaj të pavetëdijshme për të trajtuar problemet tuaja aktuale.

Ju jeni ende në kërkim të mbylljes.

Kur një lidhje pasionante përfundon dhe ju humbni dikë të rëndësishëm për ju, është e vështirë të tërhiqeni. Dikush me të cilin keni kaluar gjithë kohën tuaj është zhdukur dhe papritmas ka një boshllëk në jetën tuaj ku ishte ai person. Ajo ndjenjë boshe është ajo që i shtyn njerëzit të duan mbylljen.

Pra, nëse keni ëndrra të vazhdueshme për dashurinë tuaj të parë vite pas ndarjes, mund të dëshironi të merrni parasysh të shikoni më nga afër ato emocione të vjetra.

Keni frikë se lidhja juaj aktuale nuk do të zgjasë.

Njerëzit mësojnë nga përvojat e kaluara. Nëse ndiheni sikur marrëdhënia juaj aktuale po del jashtë binarëve, do të kishte kuptim që mendja juaj e pavetëdijshme të fillonte ta krahasojë atë me marrëdhënien tuaj të parë. Si përfundoi ajo marrëdhënie? Çfarë gabimesh keni bërë? Çfarë gabimesh bëri?

Linku: https://www.yourtango.com/2018310524/what-does-it-mean-when-you-dream-about-someone-who-was-your-first-love

Burimi i fotos:https://www.pexels.com/photo/photo-of-a-woman-sleeping-near-fluffy-clouds-8264248/