Home Business / Technology WhatsApp vjen me risi, ja çfarë ka ndryshuar
WhatsApp vjen me risi, ja çfarë ka ndryshuar
0

WhatsApp vjen me risi, ja çfarë ka ndryshuar

0
0

WhatsApp ka prezantuar disa veçori të reja javën e kaluar, duke përfshirë opsionin për ti bërë “mute”  njerëzve gjatë thirrjeve në grup.

Kjo veçori e re duket e dobishme jo vetëm për të hequr zërin e njerëzve që harrojnë ta bëjnë vetë, por edhe nëse jeni në të njëjtën dhomë me dikë që është gjithashtu në telefon dhe nuk dëshironi të dëgjohet jehona e  asaj që po thoni.Përveç këtij tipari të ri, WhatsApp tani ju lejon të dërgoni mesazhe me njerëz të caktuar gjatë një telefonate në grup.

Aplikacioni po nxjerr gjithashtu një opsion të ri që ju njofton kur dikush i ri është bashkuar një telefonate edhe pse ajo mund të ketë filluar.

Linku: https://www.theverge.com/2022/6/18/23174047/whatsapp-mute-people-group-calls-privacy-features

Burimi i fotos: pexels.com