Home Lifestyle Këto prindër të zodiakut ndikojnë më shumë seç duhet në jetën e fëmijës së tyre
Këto prindër të zodiakut ndikojnë më shumë seç duhet në jetën e fëmijës së tyre
0

Këto prindër të zodiakut ndikojnë më shumë seç duhet në jetën e fëmijës së tyre

0
0

Ujori

Ujori është një shenjë e ajrit që ka disa tipare të një narcisisti. Ata zakonisht kanë besim të plotë në aftësitë e tyre dhe besojnë se janë superiorë se ata që i rrethojnë. Pra, natyrisht, ata gjithashtu besojnë se fëmijët e tyre janë po aq të veçantë. Edhe nëse fëmija i tyre nuk është shumë i prirur akademikisht, ata priren t’i shtyjnë fëmijët e tyre të bëjnë më mirën.

Shigjetari

Shigjetarit i pëlqen të ndërmarrë projekte të reja dhe fëmijët e tyre janë në shumicën e rasteve projekti më emocionues i jetës së tyre. Ata shpesh shpresojnë që fëmijët e tyre të plotësojnë dëshirat e tyre të paplotësuara dhe të rriten përpara në karriera që prindi Shigjetar dikur ëndërronte të rritej. Ky presion nuk është gjithmonë i shëndetshëm për shëndetin mendor të fëmijës.

Gaforrja

Nënat gaforre janë të përzemërta me fëmijët e tyre dhe i përkëdhelin shumë për inatin e partnerit të tyre ndonjëherë. Sidoqoftë, versioni për fëmijën e tyre është gjithmonë një foshnjë që ka nevojë për mbrojtjen e mamasë. Pra, kur fëmija rritet, Gaforret refuzojnë t’i lëshojnë dhe nuk i pranojnë fëmijët e tyre si të aftë për të marrë vendimet e tyre.

Peshqit

Disa prindër i konsiderojnë fëmijët e tyre si punë në vazhdim. Ata besojnë në formësimin e së ardhmes së tyre si prindër dhe e marrin përgjegjësinë e tyre seriozisht. Ata nuk i pranojnë fëmijët e tyre me vlerë, por gjithmonë dëshirojnë të punojnë për t’i përmirësuar ata që nga fiziku dhe fitnesi e deri te aftësitë e tyre akademike.

Linku: https://www.pinkvilla.com/lifestyle/people/aquarius-cancer-4-zodiac-signs-who-can-never-accept-their-children-who-they-are-1148682

Burimi i fotos: pexele.com