Home Lifestyle Puthja singaporiane, eksperimenti seksual që po çmend çiftet në shtrat
Puthja singaporiane, eksperimenti seksual që po çmend çiftet në shtrat
0

Puthja singaporiane, eksperimenti seksual që po çmend çiftet në shtrat

0
0

Puthja Singaoriane që po çmend dynjanë  lindi në Azinë Jugore, pikërisht në zemër të Indisë, një grup grash përjetësuan teknikën seksuale më enigmatike të të gjitha kohërave.

Thuhet se gruaja e parë që zotëroi plotësisht këtë teknikë ishte një prostitutë në Shangai, e cila ishte në gjendje të fuste dhe hiqte organin mashkullor me lëvizje të thjeshta thithëse vaginale.

Së fudnmi kmjo teknikë është kthyer në trendin më të preferuar të çifteve. Pavarësisht dëshirës jo të gjithë arrijnë ta realizojnë këtë eksperiment të çmendur në shtrat.

Qëllimi kryesor është rritja e intensitetit të një orgazme përmes lëvizjeve specifike që është tkurrja e vaginës.

Për ta bërë më të lehtë të provoni, gruaja duhet të jetë në krye të partnerit të saj në mënyrë që ajo të dominojë lëvizjet. Nuk ka një qëndrim specifik, por gjithmonë duhet të jeni ulur ose shtrirë sipër tij.

Linku: https://news.culturacolectiva.com/lifestyle/the-singapore-kiss-like-an-expert-and-enjoy-the-moment/

Burimi i fotos: unsplash.com