Home Lifestyle Disa nga përfitimet e pabesueshme shëndetësore të seksit oral
Disa nga përfitimet e pabesueshme shëndetësore të seksit oral
0

Disa nga përfitimet e pabesueshme shëndetësore të seksit oral

0
0

Orgazma arrihet më lehtë gjatë seksit oral dhe kulmi është i dobishëm.

Sperma është e mbushur me lëndë ushqyese të dobishme për organizmin.

Seksi oral redukton stresin dhe ul ankthin dhe simptomat e lidhura me depresionin.

Mund të bëjë mrekulli për gjëndjen tuaj emocionale dhe zemrën.

Do të përmirësojë cilësinë tuaj të shëndetit në përgjithësi

Është i shkëlqyeshëm për gjuhën, nofullën dhe qafën tuaj.

Lëngjet e një gruaje janë një probiotik natyral.

Flini më lehtë dhe për një periudhë më të gjatë kohore.

Rrit dhe përmirëson zhvillimin e funksioneve kognitive.

Ndihmon në reduktimin e rënies së flokëve.

Ndihmon në zbardhjen e dhëmbëve.

Mban lëkurën tuaj të duket më.

Linku: https://cafemom.com/lifestyle/7-amazing-health-benefits-of-oral-sex-we-didnt-know/receiving-itll-improve-your-quality-of-health-overall

Buimi i fotos: freepik.com