Home Lifestyle Shenjat e horoskopit që janë të prirura drejt lidhjeve poligame
Shenjat e horoskopit që janë të prirura drejt lidhjeve poligame
0

Shenjat e horoskopit që janë të prirura drejt lidhjeve poligame

0
0

Dashuria është emocioni më i mrekullueshëm që ekziston. Por herë pas here, gjëra të tilla si të shohësh shumë njerëz në të njëjtën kohë dhe të jesh i pabesë, mund ta hedhin një martesë në një lak. Pavarësisht se sa shumë punë bëni në një martesë, nëse njëri prej partnerëve kërkon poligaminë, gjërat mund të bëhen jashtëzakonisht të vështira. Mund të mësoni shumë për dikë nga shenja e zodiakut. Këtu janë pesë shenjat e zodiakut që, sipas studimeve, janë më të prirura për t’u përfshirë në marrëdhënie poligame.

Dashi

Kjo sugjeron që edhe nëse jeni të lumtur në martesën tuaj aktuale, përfundimisht ju e bindni partnerin tuaj të përdorë një aplikacion takimesh për të takuar njerëz të tjerë, në mënyrë që të kënaqeni me poligaminë.

Ujori

Këta njerëz shpesh nuk mund të tradhtojnë partnerët e tyre, por natyra shtypëse e monogamisë mund t’i bëjë ata të veprojnë në këtë mënyrë, sepse njerëzit me këtë shenjë dielli kanë nevojë të takojnë vazhdimisht njerëz të rinj.

Binjakët

Binjakët janë individë të adaptueshëm dhe të qetë. Ata janë të gjallë dhe adhurojnë bashkëveprimin me të tjerët. Por ata kërkojnë kujdes gjatë gjithë kohës dhe nëse nuk jeni në gjendje ta siguroni atë, ata ka të ngjarë ta kërkojnë këtë diku tjetër, sepse kanë kaq shumë opsione në dashuri sa duan ti provoj në të gjitha.

Linku: https://www.pinkvilla.com/lifestyle/people/scorpio-to-leo-zodiac-signs-who-are-likely-to-have-a-polygamous-relationship-1200373

Burimi i fotos: pexele.com